Wat voor handtas past er bij mij?

Als je een vrouw bent, dan heb je waarschijnlijk altijd wel een handtas bij je als je de deur uit bent. Handtassen zijn namelijk handig om al je spullen zoals je sleutels, mobiel en portemonnee in te stoppen. Er bestaan allerlei soorten handtassen op de markt dus soms is het goed zoeken naar welke er bij jouw stijl past. Kun jij daar ook wel wat tips bij gebruiken? In dit artikel leggen we je uit waar je op kunt letten.

Welke handtas?

Handtassen komen in allerlei soorten en maten. Kleine handtassen zijn bijvoorbeeld erg leuk voor een avondje uit, maar zijn misschien weer niet zo handig om elke dag te dragen als je veel spullen meeneemt. Aan de andere kant is een te grote handtas misschien weer vervelend om overal mee naartoe te slepen vanwege het formaat en het gewicht. En sommige handtassen hebben een extra lang schouderhengsel, waarmee je de tas dus ook om je schouders kunt dragen. Ga dus even bij jezelf na wat jij het handigste zou vinden en of je bijvoorbeeld altijd veel spullen meeneemt of niet.

Materiaal

Leer is een populair materiaal voor dames handtassen, want het is duurzaam en slijtvast. Leer is een van de weinige materialen die bij kleine beschadigingen en andere kleine imperfecties nog steeds erg mooi is. Het nadeel van leer is wel dat het vaak aan de prijs is en misschien ben je wel veganistisch of heb je een andere reden waarom je geen dierenhuid wilt dragen. Gelukkig bestaan er in dat geval ook alternatieven. Tegenwoordig kunnen fabrikanten leer heel goed namaken waardoor je het verschil met echt leer bijna niet meer kunt zien. En verder zijn katoen of polyester bijvoorbeeld ook erg populair voor handtassen. Het voordeel van deze materialen is dat het in allerlei kleuren en designs te krijgen is.

ThijsWat voor handtas past er bij mij?

Leave a Comment